0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

tTo realiseert een mooie opdracht en een mooi Project

tTo realiseert een mooie opdracht en een mooi Project
14
apr

Team Totaal Onderhoud levert een mooi project op voor Wauw bij de Buren! in de Oranjestraat te Venray voor Wauw Speciaal voor jouw!

Een bestaande woning in de Oranjestraat wordt opgeknapt en geschikt gemaakt voor nieuwe bewoners die begeleid worden door de Buren en waarvoor 24 uurszorg  geboden kan worden in het semi-begeleid wonen en trainen om zelfstandig te kunnen gaan wonen in een mooie woonwijk tegen het centrum van Venray.

Wij als team Totaal Onderhoud Venray hebben voor een moderne uitstraling mogen zorgen en hiervoor de c.v. installatie aangepast, nieuw sanitair gemonteerd, voorzieningen voor een nieuwe keuken, een vaste trap met wat leiding aanpassingen zodat de zolder toegankelijk werd, mooi tegelwerk op de vloer en tegen de wand met als finishing touche van een nieuw behang en compleet schilderwerk.

Team Totaal Onderhoud heeft 3 kernwaardeen Professioneel, Betrouwbaar en Betrokken deze uitstraling geldt zeker ook voor Wauw Speciaal voor jouw!

Beide teams vinden samen werken belangrijk. Niet alleen omdat we samen sterker staan, maar ook omdat we heel veel van elkaar kunnen leren. Van elkaar, van onze klanten en van mensen in onze omgeving.

Aan dit project hebben vakmensen samen gewerkt met vrijwilligers van het oranjefonds, Go4it en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Zo kan tTo in overleg met U als opdrachtgever makkelijk aan de regels van de Participatie wet en Maatschappelijk verantwoord ondernemen voldoen, voor meer informatie zie onze website www.ttonderhoud.nl

 

Samen werken, samen leren, samen leven en ontwikkelen.
tTO geeft mensen een kans om mee te doen.
Samen staan we echt sterker!