0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

MOVEtoWORK van start… Loopt u mee?

26
sep

Loopt u ook mee?

Op 18 oktober starten we met het project “MOVEtoWORK”

Ons doel is om schoolverlaters zonder diploma en werkloze 55plussers de gelegenheid te bieden hun motivatie tot werken te tonen en ze met elkaar te verbinden via sport.
Aan de ene kant verliezen we door vergrijzing de komende jaren waardevolle kennis, aan de andere kant hebben we de verantwoordelijkheid om jongeren bij het arbeidsproces te betrekken. Hoe mooi is het om een ervaren 55plusser te koppelen aan een jongere en beide binnen uw bedrijf in te zetten.

Een goede manier om dit te bereiken is door samen te sporten. Zo leren de ouderen en jongeren elkaar kennen.
Maar ook u, als ondernemer sport mee… elke zaterdagochtend sport u op uw eigen niveau met een groep ondernemers, we starten om 8.30 u en we stoppen om 10.00 u, na een gezamenlijk ontbijt. Hiervoor betaalt u tien euro, met dit bedrag maakt u ook het sporten onder begeleiding van de professionele coach Dave Ewalts, voor de werkzoekende mogelijk.

Een keer in de maand sport u met de jongeren en 55plussers. Tijdens deze sportochtend zullen steeds twee ondernemers een korte pitch houden en twee jongeren en 55plussers zullen  hun toekomstdromen delen.
We geven gezamenlijk of via ons netwerk een werkgarantie voor minimaal twee personen voor minstens twee maanden.
Over drie maanden beoordelen we de resultaten. U legt zich dus vast tot eind december.

We starten en ontbijten in de Huiskamer van de Hei.

Dit project wordt ondersteund door de Gemeente Venray, team Totaal Onderhoud, MKB Limburg, WAUW, Werkplein, VieStyle, Citaverde college, UWV.

Aarzel niet en meld u vandaag nog aan, dan zien we elkaar op 18 oktober in het gemeenschapshuis de Hei, Heidseweg 44, Heide.

Aanmelden: Joop Claessens info@ttonderhoud.nl of bij Dave Ewalts: info@viestyle.nl.