0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Elektro van Goch

EVG logo bliksem onder met kader kopietjeElektro van Goch

Elektro van Goch houdt zich bezig met het ontwerpen, realiseren, renoveren  en onderhouden van technische installaties. Denk hierbij aan installaties op het gebied van elektrotechniek, data- en telecommunicatie, beveiliging (inbraak, brand, ontruiming) en gebouw- en woonhuis automatisering (domotica).

We mogen dit al ruim 25 jaar doen voor een groot aantal opdrachtgevers zoals woningcorporaties, overheden en semi-overheden, bedrijven, winkels woning- en utiliteits-bouwers, stichtingen en verenigingen. Elektro van Goch biedt ook duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, e-mobility, energiezuinige verlichting of energiebesparingsadvies.

Ons bedrijf beschikt over een belevingsruimte waar we voorbeelden op het gebied van domotica kunnen demonstreren. Wat te denken van automatische zonwering, een videofoon, een central stofzuigsysteem of een gecombineerde (afstands)bediening voor licht en geluid? Kom gerust een kijkje nemen in het huis of bedrijf van de toekomst!

Samenwerken binnen tTO voelt vertrouwd
profielfoto__0004_VanGochSamenwerking met collega-bedrijven is ons niet vreemd. Zo werken we al vaker samen op projecten met één of meerdere tTO partners. Dat we onze samenwerking nu officieel hebben vastgelegd in een corporatie is bijzonder, maar voelt ook heel vertrouwd. Wij, en onze medewerkers, kennen elkaar al jaren en delen dan ook eenzelfde visie op ons werk: professioneel, betrouwbaar en betrokken. Samen staan we sterk en ik ben heel benieuwd naar alles wat we samen gaan bereiken in de nabije toekomst !”

Jan van Goch
Mede-eigenaar