0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Topsupport dakwerken Frank Schaeffers

TopsupportTopsupport dakwerken Frank Schaeffers

Topsupport dakwerken Frank Schaeffers houdt zich ruim 20 jaar bezig met werkzaamheden op en aan daken. Werkzaamheden worden uitgevoerd bij nieuwbouw, renovatie en restauratie van platte en hellende daken met inbegrip van lood-, zink- en koperwerken. (Aanvullende) isolerende maatregelen worden meestal uitgevoerd na een gedegen advies en eventuele bouwfysische berekeningen.

Daarnaast voert Topsupport periodiek onderhoud uit voor veel klanten waarbij het bedrijf rapportages en begrotingen verzorgen t.b.v. van lange termijn onderhoudsplanningen.

Topsupport doet dit in de driehoek Eindhoven, Nijmegen, Roermond voor particulieren, bedrijven, (kerkelijke) instellingen, stichtingen, beleggingsmaatschappijen en Verenigingen van Eigenaren.

Door optimale zorg te besteden in het voortraject met ons oog voor bestaande en/of nieuwe detaillering kunnen klanten ervan op aan dat hun daken, zink-, koper- en loodwerken lang mee zullen gaan.

t.T.O. en toekomstige ontwikkelingen

Frank_Schaeffers

Door de technische ontwikkelingen komen er steeds meer bouwpartners op het dak. Klimaatbehandeling, mechanische afzuigingen, rookgasafvoeren zijn steeds meer een vertrouwd beeld aan het worden op ons werkterrein. Samenwerken om deze apparatuur op het juiste moment te plaatsen, dakdoorbrekingen langdurig waterdicht te maken en zorgen voor een veilige omgeving om het onderhoud uit te voeren zijn hierbij belangrijk. In deze ketensamenwerking nemen wij dan ook mét de partners van t.T.O. onze verantwoording.

Frank Schaeffers
Directeur