0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Price Cleaning

Price Cleaning

Price_2013

Al bijna 30 jaar is facilitair dienstverlener Price Cleaning gespecialiseerd op het gebied van schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Met een ervaren team van 150 deskundige en gemotiveerde medewerkers werken we voor non-profit en profit organisaties uit diverse branches. Met gedegen en betrouwbaar werk streven we naar dienstverlening op een continu hoog niveau. Vakkennis is belangrijk, maar uitstekende dienstverlening doorslaggevend.

Price Cleaning kenmerkt zich door een no-nonsense beleid: Wat we afspreken, komen we na! Door het uitdragen en uitvoeren van dit concept, maken we een gestage groei door en zijn we uitgegroeid tot een sterke speler op de schoonmaakmarkt. We houden vast aan dit concept. Niet alleen omdat het succesvol blijkt, maar ook omdat we graag op deze manier zaken willen doen.

Price Cleaning is onderdeel van de AMC Groep, een facilitaire organisatie met 38 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, specialistische reiniging, bedrijfscatering en gevelreiniging- en renovatie.

Onze visie sluit goed aan bij  tTO
profielfoto__0002_PriceDe visie van Price Cleaning sluit naadloos aan bij de kernwaarden van team Totaal Onderhoud: Professioneel, Betrouwbaar en Betrokken. Een professionele organisatie die doet wat ze zegt. Dat vinden wij heel erg belangrijk, net zoals maatschappelijke verantwoord ondernemen. Price Cleaning stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers door opleidingen aan te bieden. Voor velen is dit vaak het eerste diploma dat ze behalen. Daarnaast creëren wij werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Price Cleaning en tTO geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om echt te participeren in de arbeidsmaatschappij!

Haico Klerks
Directeur