0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Dolmans Monsdal Buitenbeheer

Dolmans Monsdal Buitenbeheer

“Dolmans Monsdal Buitenbeheer is een professionele organisatie die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt in hun ontwikkeling. Wij richten ons op beheer en onderhoud van grootschalige groenprojecten voor overheden, grote instellingen en bedrijven. Ook inspectie en onderhoud van de openbare ruimte behoren tot ons werkpakket. Er werken ongeveer 200 mensen, in kleine en grotere ploegen, op diverse locaties in de regio.

Hét centrum voor sociale werkgelegenheid in de regio
Dolmans Monsdal Buitenbeheer vervult een onmisbare maatschappelijke rol door maximale arbeidsparticipatie op professionele wijze te bevorderen. We doen dit op basis van individueel maatwerk en in samenwerking met werkgevers in de regio. Daarnaast leveren wij een belangrijke sociale bijdrage door iedereen zo volwaardig mogelijk te laten meedoen in de samenleving.

Met tTO streven naar maximale arbeidsparticipatie
De mens staat centraal bij alles wat wij doen. Wij werken vanuit respect voor het individu, met al zijn eigen(aardig)heden. Wij laten mensen zijn wie ze zijn en houden rekening met hun wensen op het gebied van arbeid. Wij laten mensen worden wat ze kunnen. De individuele capaciteiten en de behoeften van de arbeidsmarkt zijn hierbij leidend. Wij geven planmatig vorm aan individuele arbeidsontwikkeling. We doen dit in onze eigen bedrijven én bij werkgevers in de regio. Zo ook bij team Totaal Onderhoud. Binnen tTO scholen, trainen en begeleiden wij mensen via ‘werkervaringsleren’ naar hun individuele en maximaal haalbare doel. Wij werken nauw samen met regionale opleidingscentra en streven er samen met tTO naar dat jaarlijks 25 mensen een erkend vakdiploma halen en dat er twee doorstromen naar een baan!”

John Gommans
Bedrijfsleider Dolmans Monsdal Buitenbeheer