0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Technisch Installatie bedrijf H. de Bruyn

Technisch Installatie bedrijf H. de Bruyn

DeBruynLogo“Technisch Installatie Bedrijf H. de Bruyn is een dynamisch en klantgericht installatiebedrijf dat al ruim 30 jaar werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, berekent, installeert, renoveert en onderhoudt. We adviseren aan en werken voor heel veel verschillende klanten: particulieren, bedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeentelijke instellingen, de voedingsindustrie, instellingen in de gezondheidszorg en ook voor de woning- en utiliteitsbouw.

Technisch Installatie Bedrijf H. de Bruyn zorgt voor een slim en optimaal leef- en werkklimaat. Dit doen we met de inzet van de nieuwste, duurzame technieken. Hiermee komen we niet alleen tegemoet aan de wensen van de klant, maar voldoen we ook aan de geldende wet- en regelgeving. We hebben uiteraard ook een eigen service-storingsdienst voor het onderhouden van kleine en grote CV- en gasgestookte toestellen en de daarbij behorende installaties.

tTO = Betrouwbaar
Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we een samenwerking aangegaan met 5 andere professionele onderhoudsbedrijven. Onder de naam tTO, team Totaal Onderhoud, streven we naar het totaal ontzorgen van onze klant. Een van de drie kernwaarden van tTO is Betrouwbaar: We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Binnen tTO begeleid ik een groep ervaren werkvoorbereiders en uitvoerders bij het traject van offerte tot uitvoering en tot oplevering met de klant. Er zijn duidelijke richtlijnen afgesproken. Totale interne procesbegeleiding stelt ons in staat om nog beter van elkaar te leren, om nog meer lean-bouwend te denken voor een betere ketensamenwerking en kosten te besparen. Dit voordeel vertaalt zich uiteindelijk in een betere kwaliteit en een aantrekkelijk eindbedrag voor onze klanten. Tevreden klanten, daar doen we het voor. Hoe tevreden onze klanten zijn, dat houden we met klanttevredenheidsonderzoeken scherp in de gaten. Want het gaat er natuurlijk om dat kanten ervaren dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!”

Paul de Bruyn
Mede Directeur