0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Gerard Reijnders Schilderwerken

GRS-logo

Gerard Reijnders Schilderwerken

“Gerard Reijnders Schilderwerken staat al vanaf 1966 garant voor vakkundig en veelzijdig schilderwerk. Wij verzorgen ook al enige jaren glas-, timmer- en behangwerk en daarmee het totale onderhoud aan woningen, bedrijfspanden, zorginstellingen, schoolgebouwen en monumenten.

Eén aanspreekpunt voor resultaatgericht onderhoud
In de huidige markt zijn vastgoedeigenaren op zoek naar duidelijkheid en effectiviteit. Ze zoeken een daadkrachtige organisatie met één aanspreekpunt voor het totaalonderhoud. Onze werkwijze sluit perfect aan op deze behoefte. Gerard Reijnders Schilderwerken kan het onderhoud voor een langere periode uit handen nemen, waarbij wij garant staan voor een jarenlange optimale conditie van het schilderwerk. Daarbij besparen onze klanten aanzienlijk op de onderhoudskosten. Het reserveren van grote bedragen is namelijk niet nodig omdat men jaarlijks een vast en laag bedrag per maand betaalt. Wij plannen het werk over meerdere jaren, zodat de klant precies weet wanneer onderhoud gepland staat. Onze gepassioneerde vakmensen zijn gedreven om een gebouw in een zo perfect mogelijke staat te houden en hebben daarbij ook oog voor de omgeving én duurzaamheid.

Daar staan wij voor!
profielfoto__0005_GRSOm in de toekomst hét aanspreekpunt te blijven voor resultaatgericht onderhoud, zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze producten en diensten. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbindingen met relevante partners. Wij zijn ervan overtuigd, dat bedrijven, die als keten samenwerken, nóg beter kunnen voorzien in de vraag naar resultaatgericht onderhoud. Vandaar dat wij onze krachten hebben gebundeld in team Totaal Onderhoud (tTO). Eén aanspreekpunt voor meerdere disciplines en dat gecombineerd met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zien wij de toekomst en daar staan wij voor!”

Gerard en Gertjan Reijnders
Directie