0478 533 000 info@ttonderhoud.nl

Maatschappelijk betrokken

tTO geeft mensen een kans om mee te doen

De leden van tTO vinden samenwerken belangrijk. Niet alleen omdat we samen sterker staan, maar ook omdat we heel veel van elkaar kunnen leren. Van elkaar, van onze klanten en van mensen in onze omgeving.

Samen werken, samen leren, samen leven en ontwikkelen.
tTO geeft mensen een kans om mee te doen.
Samen staan we echt sterker!

Sterke lokale betrokkenheid
Natuurlijk streeft tTO naar professionaliteit, kwaliteit en mooie projecten. Sterke maatschappelijke betrokkenheid is wat de leden van tTO ook bindt. Elke lid zet zich op eigen wijze in voor lokale verenigingen en goede doelen. Samen biedt tTO mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen om binnen tTO te leren, te werken en om zichzelf verder te ontwikkelen.

Kans op een diploma of een baan
Momenteel worden er binnen tTO mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en jongeren opgeleid voor landelijke erkende MBO-diploma’s. Een mooie basis voor een carrière als groenvoorziener, schoonmaker, bouwvakker, loodgieter, elektricien en schilder binnen onze bedrijven of de arbeidsmarkt

Samenwerken met tTO is meer dan kiezen voor een professionele en betrouwbare onderhoudspartner. Het is ook bewust kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.